Blefaroplastie in Chisinau - Ridicarea pleoapelor

Nu este un secret pentru nimeni că după ochii unei persoane este posibil de spus foarte multe, despre modul de viață al acesteia, despre starea sufletească și desigur vârstă. Când timpul fuge în mod grăbit, iar cremele anti-îmbătrânire și serurile pentru întinerirea pleoapelor nu mai funcționează, în ajutor ar trebui să vină metode cu-adevărat eficiente, ca de exemplu, corectarea aspectului pleoapelor. Blefaroplastie in Chisinau de la Chirurgomf înseamnă calitate și comfort!

Blefaroplastie în Chișinău

Ce este blefaroplastia? 

Blefaroplastia — este liftingul chirurgical al pleoapelor inferioare și superioare cu scopul întineririi. Pe lângă faptul că această procedură îndeplinește rolul de lifting al pielii lăsate, de asemenea aceasta permite a elimina de pe pleoapele superioare herniile grase, a schimba forma ochilor și a izbăvi clienții de cearcăne sub ochi, dacă acestea au fost provocate de hernii. Dacă ați dori să scăpați de ridurile mimice din colțurile ochilor, atunci blefaroplastia nu va face față acestui lucru. Pentru aceasta noi vă putem propune o altă procedură, ca de exemplu, șlefuirea feții și diferite injecții eficiente.

Cine are nevoie de blefaroplastie? Cel mai frecvent această procedură se bucură de solicitare la oameni maturi, de la 40 de ani și mai mult, la care cu anii s-au format riduri vizibile deasupra pleoapelor superioare, dar de asemenea a putut apărea exces de piele, în rezultat aceasta se depune pe gene, ceea ce îl face pe om să pară mai în vârstă vizual. Căutați blefaroplastie in Chisinau? Atunci vă așteptăm cu drag pe adresa Toma Ciorbă 1.

Blefaroplastie - efectul

  Cum se realizează blefaroplastia chirurgicală  

  • Chirurgia pleoapelor superioare se realizează în felul următor: Medicul face o incizie de-a lungul liniei naturale a pielii și îndepărtează excesul de piele și țesutul gras. Durata unei astfel de operații prevede de la o oră și jumătate până la 3 ore și se realizează sub anestezie generală.

  • Chirurgia pleoapelor inferioare se realizează în felul următor: Blefaroplastia pleoapelor inferioare diferă de cea a pleoapelor superioare prin nivelul de dificultate și necesită măiestria chirurgului. În acest caz incizia se realizează sub linia creșterii genelor, dar în rest procesul se aseamănă cu chirurgia pleoapei superioare.

  • De asemenea există blefaroplastia transconjunctivală, aceasta se realizează pentru înlăturarea herniilor de grăsime de sub ochi și doar la pacienți tineri, deoarece pielea acestora încă dispune de elasticitate. Chirurgul face o incizie pe suprafața interioară a pleoapei inferioare, înlătură grăsimea și aplică o sutură.

  Cât de mult poate dura perioada postoperatorie? După operație pacientului i se aplică un bandaj strâns pe ochi, care îl scoate după 4, sau chiar 5 ore. După 5-7 zile, pacientului i se scot suturile, în acest timp de obicei edemul și vânătăile postoperatorii dispar. Dar echimozele pot rămâne în zone de la 10 până la 30 de zile. Cel mai important punct – pacientul va trebui să poarte ochelari de soare, ca să nu supună ochii la lumină puternică, dar de asemenea va trebui să utilizeze cosmetică hipoalergenică. De asemenea, după operație pacientul va trebui să renunțe pentru o perioadă la utilizarea lentilelor de contact. Puțin mai târziu va fi posibil de revenit la o astfel de metodă de corectare a vederii. Pe lângă aceasta, pacienților le este interzis cu strictețe alcoolul, fumatul, practicarea sportului, vizitarea saunei, a solarului. Dar de asemenea trebuie de minimizat greutățile fizice cotidiene.

  Efectul de întinerire de la blefaroplastie de obicei durează 10-14 ani. Dar repetarea operației recomandăm nu mai mult de 3 ori.

  Cui îi este contraindicată blefaroplastia 

  • Persoanelor cu presiune arterială și intraoculară mare;

  • Persoanelor cu ochi uscați; cu boli în jurul ochilor; cu umpluturi injectate în jurul ochilor, cum ar fi siliconul;

  • Persoanelor cu boală tiroidiană; cu diabet zaharat; cu boli oncologice;

  • Persoanelor cu boli grave ale organelor interne; cu tulburări de coagulare a sângelui;

  • Perioada menstruației la femei;

  Blefaroplastie Chisinau MoldovaPregătirea la efectuarea chirurgiei plastice a pleoapelor. Orice intervenție chirurgicală, fie că este vorba de chirurgia pleoapelor sau de otoplastie, heiloplastie, rinoplastie, lifting facial, necesită o pregătire minuțioasă, anume din această cauză pacientul trebuie să dea analize și să treacă anumite examinări:

  1. Analiza biochimică a sângelui;

  2. Analiza urinei;

  3. Consultare la oftalmolog;

  4. La prezența unor boli, consultarea specialiștilor corespunzători.

  Dacă vă decideți și ați început a căuta serviciul de blefaroplastie in Chisinau, atunci trebuie să luați o atitudine responsabilă la alegerea clinicii și a medicului. Centru nostru de chirurgie orala si maxilo faciala în Chișinău Chirurgomf este pe piață de peste 16 ani, de aceea noi cu bucurie, sigur și calitativ vom fi bucuroși să vă ajutăm. Și țineți minte că blefaroplastia – este o intervenție chirurgicală în care riscurile inerente operațiilor sunt posibile. Și dacă problema dumneavoastră nu este mare, atunci vă recomandăm să recurgeți la metode simple, conservatoare.

  Clinica noastra ofera servicii nu doar de blefaroplastie, dar si multe alte operații estetice ca: