Lifting buza superioara

În zilele noastre, este la modă să fii proprietar de buze pline și voluminoase. Prin urmare, multe femei se străduie să obțină o programare la chirurgi plastici specializați în aceasta. Bullhorn este una dintre cele mai populare operații chirurgicale de acest tip.

Lifting buza superioara Chirurgia plastică a buzelor superioare la Chișinău

Marirea buzelor este potrivita pentru sexul feminin, care are nevoie să reducă distanța dintre marginea buzelor și baza nasului. Regula raportului de aur afirmă că această distanță nu trebuie să depășească 1,3-1,5 cm. Cu toate acestea, datorită caracteristicilor personale sau modificărilor legate de vârstă, această zonă este adesea extinsă, motiv pentru care fața arată vizual mai în vârstă. Liftingul buzei superioare este conceput pentru a întineri fața și a o face mai atractivă.

Aceasta este o operație rapidă și cu nivel de traumatism scăzut care se efectueaza ambulatoriu. Cu alte cuvinte, persoana nu va trebui să se interneze la spital pentru a i se efectua operația Bullhorn.

Indicații

 • Buza superioară este prea subțire;
 • Asimetria pliurilor musculocutanate;
 • Buza superioară are volum mic;
 • Consecințele anumitor leziuni sau ale unei anomalii congenitale;
 • Proporția gură-nas dizarmonică.

 

Operatia Bullhorn

Procesul de operare

Medicul trebuie mai întâi să disece cu atenție baza nasului. După aceea, o zonă îngustă a pielii sub formă de panglică ondulată va fi îndepărtată. În acest mod se obține o reducere a distanței până la buza superioară. Aceasta va deveni mai voluminoasă și mai expresivă datorită faptului că zona roșie a buzei a fost corectată.

La marirea buzelor, se folosește anestezie locală sau generală. Totul depinde de dorințele clientului și de recomandările medicului.

Perioada de reabilitare

Îndepartarea cusăturilor se efectuează de obicei în a 5-a sau a 6-a zi după terminarea procedurii chirurgicale pentru mărirea buzelor. Perioada de reabilitare va dura maximum 2 săptămâni și provoacă o cantitatea minimă de disconfort. Vizitele la saune nu sunt permise în acest timp. Activitatea fizică trebuie redusă la minimum.

Invazivitatea redusă a operației nu duce la neplăceri grave. Cu toate acestea, poate exista o senzație de ușor disconfort și amorțeală în jurul buzelor. Umflările și vânătăile nu apar aproape deloc. În ceea ce privește cusătura mică de la baza nasului, aceasta devine invizibilă dupa 1,5-2 luni.

 

Contraindicații

Deși acest tip de operație se efectuează destul de simplu și de-obicei decurge fără complicații, totuși există anumite contraindicații:

 • Forme exacerbate de boli cronice si infecțioase;
 • Diabet;
 • Boala autoimună;
 • Perioada de sarcină și alăptare;
 • Încălcarea coagulării sângelui;
 • Tendința de a forma cicatrici hipertrofice sau cheloide;
 • Prezența unei tumori maligne;
 • O rană deschisa sau ulcer specific în zona de intervenție;
 • Vârful răsturnat al nasului.

 

Principalele efecte

<Bullhorn - efectul

 

 

Bulhornul, adica liftingul pentru buze, favorizează echilibrarea proporțiilor faciale, duce la eliminarea defectelor congenitale sau dobândite. Conturul devine mai clar, buzele capătă un volum natural. Se obține și un efect semnificativ de întinerire.

 

 

Doriți să deveniți mai frumoase și mai sexy? Atunci nu ezitați să contactați Chirurgomf. Aici activează profesioniști în chirurgia plastică cu o experiență vastă. În centrul nostru medical, fiecare client primește atenție și sprijin din partea personalului. Garantăm servicii de înaltă calitate și siguranță absolută a tuturor operațiunilor.

În afara de corecția foremi buzelor, clinica noastra oferă și alte servicii, precum: