Chirurgie oro-maxilo-facială

Chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică estetică și reconstructivă în regiunea feţei şi gâtului

Lista serviciilor
16
ani pe piață
856
operații
120
zone de tratament
41
premii și diplome

Bine ați venit pe site-ul Centrului de Chirurgie maxilo-facială

Chirurgia oro-maxilo-facială, chirurgia plastică estetică și reconstructivă în regiunea feței și gîtului (rinoplastie, otoplastieblefaroplastielifting facial, marirea buzelor) – sunt unele dintre cele mai complicate secțiuni ale chirugiei, deoarece într-o regiune restrînsă sunt amplasate numeroase structuri care dispun de o construcție dificilă – mai mult de 20 subspații de celule, diferite sinusuri și glande.

Anume din această cauză, sunt formulate cerințe atît de înalte față de profesionalismul și experiența chirurgilor oro-maxilo-faciali. Căci un specialist calificat – chirurg oral-maxilo facial, nu trebuie doar să restabilească în mod complet funcționalitatea zonei operate, dar în același timp și să reducă la minim trauma de operație, obținînd o estetică înaltă. Noi suntem conștienți de acest fapt, de accea acordăm o atenție deosebită în tratarea fiecărui caz.

Chirurgie plastică estetică și reconstructivă în regiunea feţei şi gâtului

Chirurgia plastică este o parte din chirurgia implicată în intervențiile chirurgicale, care vizează eliminarea deformărilor și defectelor oricărui organ, țesut sau suprafață a corpului uman. Operațiile plastice pot fi împărțite în două tipuri principale — reconstructive și estetice.

Chirurgia Plastică Reconstructivă ajută la eliminarea deformărilor, defectelor țesuturilor și organelor, și la restabilirea funcțiilor lor prin metode de chirurgie plastică.

Chirurgia estetică plastică este aplicarea metodelor de chirurgie plastică pentru a îmbunătăți aspectul. Operația reconstructivă sau estetică efectuată cu succes poate schimba radical calitatea vieții unei persoane, ajutându-o să-și recâștige senzația de viață împlinită.

Operăm următoarele tipuri:

Întreaga listă de servicii
Chirurgie oro-maxilo-facială

Chirurgia maxilo-facială este un sistem de strategii operaționale menite să vindece inflamația țesuturilor osoase și moi ale capului și gâtului, leziunile traumatice ale feței și complicațiile lor, procesele tumorale, anomaliile congenitale ale acestei zone.

Metodele de Chirurgie maxilo-facială vă permit să eliminați rapid orice patologie a oaselor craniului și a feței, permițând pacientului să scape de dureri teribile, tulburări de vorbire și de înghițire, disconfort cosmetic.

Tratament chirurgical de calitate înaltă în regiunea oro-maxilo-facială sub anestezie locală, locală cu potențiere, generală în mod urgent și planic:

Întreaga listă de servicii

Opinia experților

Dr. şt. med., conf. univ.
Chirurg oro-maxilo-facial, categorie superioară

Dr. şt. med., conf. univ.
Chirurg oro-maxilo-facial, categorie superioară