Chirurgia reconstructiva

Chirurgia plastică este o partea de chirurgie implicată în intervenții chirurgicale care vizează eliminarea deformărilor și defectelor oricărui organ, țesut sau suprafață a corpului uman. Operațiile plastice pot fi împărțite în două tipuri principale — reconstructive și estetice.

Chirurgie Plastica Reconstructiva ajuta la eliminarea deformari, defecte ale țesuturilor și organelor, și de a restabili funcțiile lor prin metode de chirurgie plastica.

Chirurgia estetică plastică este aplicarea metodelor de chirurgie plastică pentru a îmbunătăți aspectul. Operația reconstructivă sau estetică efectuată cu succes poate schimba radical calitatea vieții unei persoane, ajutându-l să-și recâștige senzația de viață împlinită.

Operăm următoarele tipuri:

Lifting facial

Lifting facial – intervinţie chirurgicală cu scop de a înlătura ridurile faciale şi în regiunea gâtului. Există de tip superficial şi profund (SMASS).

ExtindeMinimizează
Detalii
Rinoplastie

Rinoplastia – este o intervenţie chirurgicală asupra ţesuturilor în regiunea nazală. Este divizată în rinoplastie estetică şi reconstructivă. Cea estetică are ca scop modificarea formei şi dimensiunilor nasului. La cea reconstructivă se recurge în cazul lipsei parţiale sau totale de ţesuturi din strucura piramidei nazale ( în urma traumelor de diversă etiologie). Reconstrucţia nazală se poate petrece în 2-4 etape, în dependenţă de complexitatea şi extinderea defectului.

ExtindeMinimizează
Detalii
Otoplastie

Otoplastia – este intervenţia chirurgicală asupra ţesuturilor pavilionului auricular. Poate fi atât estetică (corectarea formei), cât şi reconstructivă ( asupra unui defect dobândit ori înnăscut) a pavilionului auricular.

ExtindeMinimizează
Detalii
Blefaroplastie

Blefaroplastia intervenţie asupra pleoapelor superioare şi inferioare, înlăturarea ridurilor. În cazurile lipsei de ţesuturi se recurge la reconstrucţia defectului cu îesuturi încojurătoare.

ExtindeMinimizează
Detalii
Transplantare libera a pielei în zona feței

Transplantarea liberă a pielei în zona feței – se realizează în cazul defectelor pielei feții ca urmare a diferitor traume (arsură, consecință a unui proces inflamator, rană prim împușcare și alte traume).

ExtindeMinimizează
Înlăturarea cicatricilor

Înlăturarea cicatricilor – prin dermabraziune (şlefuire) ori prin excizie.

ExtindeMinimizează
Marirea buzelor

În zilele noastre, este la modă să fii proprietar de buze pline și voluminoase. Prin urmare, multe femei se străduie să obțină o programare la chirurgi plastici specializați în aceasta. Bullhorn este una dintre cele mai populare operații chirurgicale de acest tip.

ExtindeMinimizează
Detalii
Cheiloplastie

Cheiloplastia – modificarea chirurgicală a formei buzelor. Intervenţia reconstructivă se efectuează în cazul prezenţei defectelor de ţesuturi în regiunea labială.

ExtindeMinimizează
+(373) 69 44 36 95