Despre noi

Chirurgia oro-maxilo-facială, chirurgia plastică estetică și reconstructivă în regiunea feței și gîtului – sunt unele dintre cele mai complicate secțiuni ale chirugiei, deoarece într-o regiune restrînsă sunt amplasate numeroase structuri care dispun de o construcție dificilă – mai mult de 20 subspații de celule, diferite sinusuri și glande. În centrul de chirurgie oro-maxilo-facială, plastică estetică și reconstructivă, în Chișinău, Chirurgomf pe lângă rinoplastie dumneavoastră puteți utiliza și alte operații, precum otoplastie, cheiloplastie, blefaroplastie, lifting facial și altele.

Anume din această cauză, sunt formulate cerințe atît de înalte față de profesionalismul și experiența chirurgilor oro-maxilo-faciali. Căci un specialist calificat, nu trebuie doar să restabilească în mod complet funcționalitatea zonei operate, dar în același timp și să reducă la minim trauma de operație, obținînd o estetică înaltă. Noi suntem conștienți de acest fapt, de accea acordăm o atenție deosebită în tratarea fiecărui caz. Experiența acumulată ne oferă posibilitatea să afirmăm:

Avem soluția chiar și pentru cele mai complicate cazuri.

Utilizăm tehnologii avansate.

Oferim ajutor complex în domeniul ortodonției și chirurgiei.

Metodele noastre de vindecare sunt adaptate pentru pacienți de diferite vîrste, precum și copii și adolescenți.

Videcăm patologiile feței din născare sau obținute pe parcursul vieții, ca spre exemplu maxilo-faciale sau deformații în zona maxilarului, care influențează starea de sănătate și starea de bine a pacienților de vîrstă mică.

Aveți nevoie de un chirurg oro-maxilo-facial profesionist? Ați decis să faceți operație de rinoplastieotoplastie sau blefaroplastie? Înregistrați prin telefon ☎ +(373) 69 44 36 95.